Torba yasada Vergi ve SGK Pirim Affı gelecek mi?

Peki; Torba yasa maddeleri ne zaman yürürlüğe girecek, içeriğinde neler var? Torba yasada Vergi ve SGK Pirim Affı gelecek mi? 7200 prim... Torba Yasa Meclisten geçecek mi? Vergi affı, 3600 ek gösterge, Bağ-Kur 7200 günden emeklilik, ev hanımlarına prim desteği gibi pek çok ekonomi konu başlığı ile birlikte araştırılan torba kanunla ilgili gözler Bakan Vedat Işıkhan'a dönüyor.

Peki; Torba yasa maddeleri ne zaman yürürlüğe girecek, içeriğinde neler var?

Torba yasada Vergi ve SGK Pirim Affı gelecek mi? 7200 prim... Torba Yasa Meclisten geçecek mi?

Vergi affı, 3600 ek gösterge, Bağ-Kur 7200 günden emeklilik, ev hanımlarına prim desteği gibi pek çok ekonomi konu başlığı ile birlikte araştırılan torba kanunla ilgili gözler Bakan Vedat Işıkhan'a dönüyor.                              

Torba yasa 2024 maddeleri arasında değerlendirilmesi beklenen pek çok konuyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Ekim ayı itibarıyla yeniden çalışmaların başlayacağı Meclis'te öncelikli konu 9. Yargı Paketi olacak. Ancak kalan maddelerin beklendiği diğer düzenleme için de geri sayım sürüyor. Peki; torba yasa ne zaman çıkacak?

TORBA YASA 2024 MADDELERİ TBMM AÇLIŞINI BEKLİYOR

Daha önce torba kanun içerisinde bulunan maddelerin yarısından fazlası kabul edilmişti. Son olarak İşsizlik Sigortası Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yürürlüğe girerek uygulamaya konulmuştu.